"Una força, un impuls és del tot necessari per convertir una idea en obra" - Antoni Gaudí

dimecres, 21 de maig del 2014

Moltes gràcies de part de tot l'equip #SOSPanotGaudí

Cada vegada són més els vianants que passegen amb el cap cot per Passeig de Gràcia! Suma't a la campanya #SOSPanotGaudí

En primer lloc, volem agrair a tots els que han fet possible que aquesta iniciativa hagi tirat endavant. Estem molt contentes per l'èxit del projecte, i per la bona rebuda que ha tingut! Esperem però, que continuï en aquesta línia, ja que això, tot just acaba de començar. 

Com molts sabreu, el passat dimarts 13 de maig, varem rebre una notificació via twitter. En aquesta, se'ns informava de l'inici de les obres per part d’Hàbitat Urbà de Barcelona. Gràcies a les fotografies que ens heu fet arribar, han detectat tots els punts problemàtics. La veritat es que ens va sobtar la rapidesa amb la que es va actuar, i per això volem agrair especialment aquesta implicació i eficàcia per part dels responsables.



Gràcies a la vostra col·laboració i totes les fotografies que estem rebent per twitter e instagram, l'Ajuntament de Barcelona es podrà fer càrrec dels desperfectes, i així millorar el nostre Passeig de Gràcia. Hem pogut detectar rajoles que es mouen, fragments on en falten i zones on les rajoles no estan ben col·locades. D'altra banda, aprofitem per animar-vos a continuar amb aquesta campanya. 



Hem obtingut una resposta ràpida per part de l'Ajuntament, i per tant cal tenir molt clar el següent: els ciutadans PODEM canviar coses! Recordeu també que, el patrimoni és de tots, i cal cuidar-lo! 




Encara no has passejat per Passeig de Gràcia en busca de rajoles malmeses o mal col·locades? Encara no ens has fet arribar la teva fotografia via twitter o instagram amb el hashtag #SOSPanotGaudí? 



TU TAMBÉ POTS POSAR EL TEU GRANET DE SORRA PER SALVAR UNA PART DEL PATRIMONI! 



Necessitem la TEVA col·laboració!

Volem acabar agraint de manera especial, el recolzament que hem rebut per part de molts mitjans de comunicació, com ara: EuropaPress, diari Ara, RAC1, COPE Catalunya, TV de Barcelona, La Vanguardia, entre molts d'altres. D'una manera especial, agraïm també el seguiment i la col·laboració de la nostra professora d'història de l'estètica, Eva Gregori. També la col·laboració i paciència dels nostres familiars i amics, que han estat els primers en creure en el nostre projecte. A tots vosaltres, gràcies!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada